Word lid Bestel gratis

Beweegdag voor longpatiënten op 1 augustus

Op 1 augustus 2017 vanaf 11.15 uur organiseert Longfonds Zeeland in Grand Café Het Getij in Middelburg een contactdag voor longpatiënten en mantelzorgers. 

Deze dag staat in het teken van: “Bewegen moet ”. 

Na een korte kennismaking en een lunchbuffet kunt u in en rondom Park Toorenvliedt onder de deskundige begeleiding van de vrijwilligers van de Stichting Middelburg Beweegt een aantal wandel- en oefenroutes volgen, variërend van 1.5 km tot ongeveer 10 km. Doordat er voldoende vrijwilligers aanwezig zijn, bestaat de mogelijkheid dat longpatiënten en hun mantelzorgers eigen routes volgen, zodat de mantelzorgers ook een ontspannende middag hebben.                                                                           

Dankzij de vrijwillige medewerking van de Stichting Middelburg Beweegt en andere vrijwilligers en de subsidie van: “Nationale Stichting voor het algemeen belang van Chronische Longpatiënten” kunnen wij uw eigen bijdrage laag houden: € 7,50 per deelnemer. 

Programma

  • Bustocht van locaties van Longpunt Terneuzen en Longpunt Goes naar Middelburg. (u kunt natuurlijk ook met eigen vervoer komen)
  • ​Rond 11.15 uur staat de koffie/thee klaar in Grand Café Het Getij, Oosterscheldestraat 18, 4335 PH Middelburg. Volop gratis parkeergelegenheid en een goede openbaarvervoer verbinding.
  • ​Korte kennismaking en uitleg van het programma.
  • ​Lunchbuffet.
  • ​​Wandelen. Wanneer lopen voor u niet mogelijk is laat het ons weten, want dan zorgen we ervoor dat u met een auto naar het park wordt gebracht.
  • ​Rond 15.00 uur zijn we dan weer terug in Getij voor een kopje koffie / thee. Overige dranken zijn voor eigen rekening.
  • ​De bus brengt u daarna weer naar Goes en Terneuzen.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier of stuur de gevraagde gegevens (van het aanmeldingsformulier) via een e-mail naar penningmeesterzeeland@gmail.com max. 2 personen per inschrijving. U kunt zich aanmelden tot 10 juli.
U bent pas ingeschreven als de eigen bijdrage is bijgeschreven op rekening nummer: NL69 RABO 0311716946  J.J. Tazelaar Longfonds Rayon Zeeland.  

Na 10 juli informeren wij u zo spoedig mogelijk of u kunt deelnemen en het definitieve overzicht van activiteiten en tijden. Mocht het aantal aanmeldingen het aantal plaatsen overtreffen dan zal de bijdrage worden teruggeboekt.

Het Rayonbestuur Zeeland hoopt u te verwelkomen 1 augustus in het Grand Café Getij!