Word lid Bestel gratis

JO, BEDANKT !

Dinsdag 12 juni heeft Middelburg Beweegt afscheid genomen van Jo Hasevoet, gepensioneerd fysiotherapeut en begeleider van de wandelgroepen vanaf het eerste uur.

Als u in 2017 het Longpunt: “Bewegen moet, maar hoe dan?” in Middelburg heeft bezocht, heeft meegedaan aan de 4 workshops om te ervaren wat bewegen met je doet en/of bezoeker was van de contactdag in ’t Getij? Dan kent u hem, maar Jo gaat verhuizen. Wij, de deelnemers van Middelburg Beweegt, wilden hem een klein aandenken meegeven, misschien iets voor in de nieuwe woning? Maar goed dat is niet het meest ideale cadeau als je kleiner gaat wonen. Dan zit er maar één ding op en dat is een spaarvarken.

Inmiddels is het varkentje geslacht en de inhoud, wat uiteindelijk geen kleinigheidje blijkt te zijn maar € 130,00, schenkt Jo aan het Longfonds Regiopunt Zeeland en we zullen het wederom gebruiken voor een activiteit in 2019 waarbij bewegen centraal staat. Bedankt!

 

MEER INFORMATIE?

Waarom bewegen in de buitenlucht en het hele jaar door zo belangrijk is, kijk op www.middelburgbeweegt.nl en volg ons op facebook.
Op dit moment wordt er hard aan gewerkt de website up tot date te maken.