Word lid Bestel gratis

Rayon Zeeland bij Spring Rhythm Festival

DJ Silvan Stoet (Radio Veronica), organiseert op 23 maart het Spring Rhythm Festival. Op deze dag drummen een groot aantal amateurdrummers, samen met topdrummers als Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), Martijn Bosman (Kane/Guus Meeuwis), Jimmy van den Nieuwenhuizen (van Velzen/Loïs Lane) en Ton op ’t Hof (Los Vast/Bill Wyman).

DJ Silvan Stoet blij met Zeeuwse drummers

Dit initiatief heeft als achterliggende gedachte dat DJ Silvan Stoet als ambassadeur van het Longfonds, herrie wil maken om Nederland bekend te laten worden met de naam Longfonds, voorheen bekend als Het Astma Fonds.

‘Dit idee is spontaan ontstaan en groeide uit naar een groot evenement waarbij we met meer dan 100 drummers tegelijk gaan drummen.’ vertelt de DJ. ‘We verwelkomen ook  drummers uit Zeeland. Dat is helemaal te gek. We hebben inschrijvingen uit o.a. Middelbrug en Vlissingen. Echt helemaal top.

We hebben een aantal top drummers bij elkaar en samen met top-percussioniste Femke Krone, sturen zij de amateurdrummers aan.

Alles gaat plaatsvinden op 23 maart in Studio A12 te Bunnik en iedereen is welkom om de drummers aan het werk zien!’ besluit de DJ enthousiast.

Kom ook

Kaarten kosten € 5,00 en kun je bestellen via de website  www.springrhythm.nl